Trei tineri cu vârste cuprinse între 15 şi 27 de ani au murit, iar alţi doi au fost răniţi, după ce şoferul unei maşini a derapat într-o curbă şi a lovit un microbuz care circula regulamentar, în apropiere de Băile Herculane, în judeţul Caraş-Severin.

Accidentul a avut loc marţi dimineaţă, între localităţile Topleţ şi Băile Herculane, a anunţat Poliţia Caraş-Severin..

Articolul continua dupa recomandari

Din primele informaţii reiese că un tânăr în vârstă de 21 ani, din judeţul Mehedinţi, care conducea un autoturism înmatriculat în Bulgaria pe drumul naţional 6, pe fondul vitezei excesive, într-o curbă la dreapta, a derapat şi a intrat pe contrasens unde a lovit un microbuz ce tracta o remorcă.

”În urma accidentului a rezultat decesul pe loc al conducătorul auto de 21 ani şi a două pasagere din autoturismul înmatriculat în Bulgaria, una cu vârsta de 15 ani, pasageră pe locul dreapta faţă, şi una de 27 ani, pasageră pe bancheta spate, rănirea gravă a celei de-a patra persoane, în vârstă de 16 ani, pasager pe bancheta spate a aceluiaşi autoturism şi rănirea uşoară a conducătorului auto de 25 ani, conducătorul microbuzului. Persoanele rănite au fost transportate la Spitalul Judeţean din Drobeta-Turnu-Severin”, se arată în comunicatul Poliţiei Caraş-Severin.

În cauză, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.