O mamă şi o fetiță de nici un an au fost lovite de o maşină, astăzi, în jurul orei 10.00, pe o trecere de pietoni din localitatea braşoveană Ucea de Sus, lângă Făgăraș. 

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Braşov, o femeie de 32 ani, care o ţinea în braţe pe fiica sa minoră de aproape un an, s-a angajat în traversarea DJ 104P, în localitatea Ucea de Sus, pe trecerea pentru pietoni.

Articolul continua dupa recomandari

”Femeia a trecut prin spatele unui microbuz de transport persoane ce oprise pentru debarcarea pasagerilor când a fost surprinsă şi accidentată de un autoturism care circula din direcţia Ucea - Victoria, condus de o femeie de 47 ani”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Braţov.

Atât femeia, cât şi fetiţa au fost grav rănite.

Copila a fost luată cu elicopterul SMURD.

”Intervenim la un accident rutier in Ucea de Sus.  Pietoni loviti de autoturism, mama si copil. Copilul a fost resuscitat si a raspuns la manevre, va fi preluat de elicopterul SMURD.  

Mama este inconștientă, preluata de echipaj SAJ, se deplaseaza echipajul SMURD de terapie intensivă pentru a o prelua si a o aduce la UPU Brașov”, a declarat Luiza Danila, purtator de cuvant ISU Brasov.

Poliţiştii au intocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.