O femeie de 38 de ani, din Târgu-Jiu, a cerut ajutorul polițiștilor, anunțând că fiica sa, Maria - Daniela Popescu, în vârstă de 16 ani, a fi plecat de acasă miercuri și nu s-a mai întors.

La data de 7 februarie a.c., poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au fost sesizaţi de o femeie, de 38 de ani, din localitate, cu privire la faptul că fiica sa minoră, Popescu Maria-Daniela, de 16 ani, ar fi plecat în mod voluntar de acasă în urmă cu o zi şi nu a mai revenit.

Articolul continua dupa recomandari

Semnalmente: înălţime 1,55 m, constituţie astenică, greutate aproximativ 45 kg, ten alb, ochi căprui, păr blond șuvițat, faţă ovală.

La data plecării era îmbrăcată în blugi de culoare albastră, geacă de fâș galbenă, iar în picioare purta încălțăminte sport de culoare albă, cu imprimeu negru.

Maria - Daniela Popescu, dată în urmărire naţională

În cauză a fost dispusă punerea în urmărire la nivel național a minorei, aceasta fiind cunoscută cu plecări repetate de la domiciliu.

În continuare, polițiștii desfăşoară activităţi specifice pentru identificarea persoanei dispărute.

Cei care pot oferi detalii ce pot duce la identificarea minorei, sunt rugați să apeleze numărul de urgență 112 sau să se deplaseze la cea mai apropiată unitate de poliție.