Imagini violente surprinse în faţa unui bloc din Turda, judeţul Cluj. O femeie a fost filmată în timp ce agresează o fată, chiar în faţa imobilului. Scenele au avut loc miercuri seară, în jurul orei 19.00.

O cameră de supraveghere montată pe un bloc de pe strada Lotus nr. 19, în Turda, a filmat momentul în care femeia se năpusteşte asupra fetei şi o loveşte cu sălbăticie.

Articolul continua dupa recomandari

Imaginile cu agresiunea au fost postate pe Facebook de Gigi Pantea.

"Aşa ceva este inadmisibil! Distribuiţi, vă rog, copilașii care au fost la faţa locului și oamenii din bloc care sunt martori sunt îngroziți, nu mai zic de fiica mea și acea fată care a luat bătaie. Acea femeie a băgat groaza în copiii noștri doamne ce suflet poate avea", a transmis Pantea pe contul personal de Facebook.

O femeie rupe cu bătaia o fată, în faţa unui bloc din Turda

Ulterior, bărbatul a declarat pentru presa locală de la ce ar fi pornit întregul scandal.

"Am aflat de filmare întmplător pentru că un domn cu suflet mare are camere puse chiar la acea scară de bloc, la etajul 2. Femeia a spus că nişte copii s-au şicanat între ei și ea s-a gândit, fiind o femeie cu nume în Turda și cu mulți bani, să facă dreptate. Nu este frumos și corect. Așteptăm să vedem ce va face politia!", a spus omul, potrivit inturda.ro.

Imediat după agresiune, fata bătută a mers la IML de unde i s-a eliberat certificatul medico–legal pentru leziuni traumatice.

În document se specifică faptul că rănile suferite de copilă "necesită 5-6 zile de îngrijiri medicale".