Tragedie, aseară, în localitatea Valu lui Traian din Constanţa. O tânără de 26 de ani a murit fulgerător, pe stradă, în urma unui stop cardio-respirator. Fata alerga când i s-a făcut rău și a căzut secerată, la pământ.

Cadrele medicale de la Serviciul de Ambulanță Județean Constanța au fost solicitate, aseară, la Valu lui Traian, pentru a acorda primul ajutor unei tinere de 26 de ani.

Articolul continua dupa recomandari

În jurul orei 19.00, tânăra, identificată ca fiind Albertina Narcisa Coşbac, alerga pe o stradă din localitate, când i s-a făcut rău și s-a prăbuşit la pământ. 

A fost văzută de un trecător, care a sunat la numărul unic de urgență 112. 

Fata a făcut infarct în timp ce alerga

Ajunse la fața locului, cadrele medicale au găsit pacienta în stop cardio-respirator. Au efectuat manevrele de resuscitare, dar fără succes, fiind declarat decesul.

La fața locului s-au deplasat și polițiștii, în vederea efectuării de cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările care au dus la moartea tinerei.

Din primele informaţii, tânăra era sportivă de performanţă, participând la mai multe competiţii naţionale. Medicii legiști urmează să efectueze necropsia pentru a stabili cauzele decesului.