O familie din Petroșani cere cu disperare ajutorul, după ce le-a dispărut copilul. Fata a dispărut luni de acasă și de atunci nimeni nu mai stie nimic de ea.

Este vorba de o adolescenta de 17 ani din Petrila care a plecat luni de la scoala si de atunci n-a mai dat niciun semn de viata.

Articolul continua dupa recomandari

„Tatal ei a reclamat faptul ca, luni, in jurul orei 14:00, Marusan Oana – Andreea, in varsta de 17 ani a plecat de la unitatea scolara la care studiaza, in municipiul Petrosani si nu a mai revenit la domiciliu. La momentul plecarii de la domiciliu, minora era imbracata cu geaca de fas de culoare verde inchis, pantaloni blue-jeans de culoare albastru-deschis, bocanci de culoare roz si are asupra sa ghiozdan de culoare negru”, a informat Inspectoratul de Politie al Judetului Hunedoara.

Se pare ca in spatele disparitiei ar sta o multime de absente adunate in catalog si teama ca va fi pedepsita de parinti.

„Politistii au demarat o serie de activitati in vederea depistarii minorei, fata de care a fost solicitata urmarirea la nivel national. Persoanele care detin informatii utile anchetei sunt rugate sa le furnizeze politistilor, apeland numarul de urgenta 112 sau adresandu-se celei mai apropiate unitati de politie”, a informat Inspectoratul de Politie al Judetului Hunedoara.