Gheorghe Dincă a fost adus de anchetatori la casa groazei din Caracal, pentru reconstituirea presupuselor crime pe care a mărturisit că le-a comis. Bărbatul urmează să le arate procurorilor, pas cu pas, cum le-a ucis pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu. 

Zi cheie în ancheta de la Caracal.

Articolul continua dupa recomandari

Gheorghe Dincă a ajuns la casa groazei, acolo unde, după cum a declarat în fața anchetatorilor, le-a ucis pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu iar mai apoi le-a ars cadavrele.

Astăzi, Dincă va trebui să prezinte în detaliu ce s-a întâmplat în cazul Alexandrei şi Luizei. 

Potrivit avocatului familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, luni va avea loc reconstituirea cazului Alexandrei, iar marți va fi reconstituit cazul Luizei.

Cele două reconstituiri vor fi integral filmate. 

Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu au dispărut după ce au fost luate la ocazie

Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu au dispărut după ce au fost luate la ocazie de Gheorghe Dincă. Acesta a mărturisit că le-a omorât pe cele două copile, apoi le-a ars trupurile în butoiul din curte.

Anchetatorii au găsit, în butoiul invocat, cenuşă, fragmente de oase şi dinţi, iar analizele efectuate de Institutul de Medicină Legală Bucureşti au arătat că, în proporţie de 99,93%, acestea aparţin Alexandrei Măceşanu.

De asemenea, anchetatorii au găsit, la indicaţiile lui Dincă, la liziera unei păduri din Caracal, în saci, cenuşă şi resturi de oase, însă analizele legiştilor nu au putut stabili dacă acestea aparţin Luizei Melencu.

Ieri, omul de afaceri Viorel Cataramă a anunţat că oferă 100 de mii de euro celor care vor reuşi să le aducă pe Luiza şi Alexandra tefere acasă.