Elena Udrea trăieşte departe de probleme, dar și de România. Fostul ministru se bucură intens de fiecare clipă alături de fiica sa şi iubitul Adrian Alexandrov, în Costa Rica. Fericiți pentru că se pot bucura de viață împreună, la fiecare ieșire se pozează și postează pe rețelele de socializare.

În cea mai recentă fotografie postată pe Instagram, Adrian Alexandrov şi Elena Udrea sclipesc de mândrie alături de fiica lor, Eva Maria, care a împlinit acum câteva zile șapte luni.

Articolul continua dupa recomandari

Detaliul care a atras atenția este rochia sexy pe care Elena Udrea a ales s-o poarte la plimbare.

Detaliul care a atras atenția este rochia sexy pe care Elena Udrea a ales s-o poarte la plimbareVezi 3 imagini în Galerie

Fostul ministru trăieşte clipa şi fiecare minune pe care viața i-o oferă. Este sprijinită de partenerul ei, Adrian Alexandrov, se ocupă împreună de fetița lor cu ochii ca marea, iar iubirea lor devine din ce în ce mai puternică.

Elena Udrea vrea să se întoarcă în România

Elena Udrea a fost eliberată din arest, în ajunul Crăciunului din inchisoarea costaricană.

Fostul ministru fusese condamnat în dosarul Gala Bute la 6 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunilor de luare de mită şi abuz în serviciu.

Fostul ministru se bucură intens de fiecare clipă alături de fiica sa şi iubitul Adrian Alexandrov, în Costa RicaVezi 3 imagini în Galerie

Totodată, Elena Udrea a spus ca ia serios în calcul varianta de a se întoarce în ţară, chiar dacă astfel îşi va pierde statutul provizoriu de refugiat, obţinut în Costa Rica.

Alături de fosta şefă a DIICOT, Alina Bica, Elena Udrea a fost încarcerată în Costa Rica, în baza unui mandat de executare a pedepsei cu închisoare emis de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, însă ulterior a fost eliberată.