Bidhya Sagar Das, în vârstă de 33 de ani, indianul care şi-a masacrat copiii gemeni pe care îi avea cu Cristinela Datcu, o româncă originară din Galați, a fost acuzat oficial de crimă. 

Tragedia s-a petrecut sâmbătă seară, în cartierul Finsbury Park, din Londra. 

Articolul continua dupa recomandari

Bărbatul și-a atacat cu un ciocan cei doi prunci, de numai un an, băiatul decedând în urma loviturilor, iar sora lui luptându-se la această oră, în spital, pentru propria viaţă. 

Poliţia l-a prins pe indian după 20 de ore de la cumplitul moment. 

În această dimineaţă, Bidhya Sagar Das a fost acuzat oficial de crimă şi, în câteva ore, urmează să apară în faţa magistraţilor.

Ieri, presa britanică a publicat o imagine care surprinde momentul dramatic în care Cristinela Datcu ţipă disperată pe străzile Londrei după ajutor. Fotografia a fost făcută de vecinii femeii, la scurt timp după ce gemenii acesteia au fost loviţi în cap cu ciocanul de tatăl lor.

Românca şi-a găsit copiii într-o baltă de sânge după ce a reuşit să iasă din baie, acolo unde o încuiase tatăl micuţilor.

Vecinii au povestit că au auzit ţipetele Cristinelei şi au alertat poliţia. 

Tot ieri, a ieşit la iveală inclusiv motivul pentru care asiaticul a vrut să îi ucidă pe cei doi bebeluşi. Prietenii bărbatului au povestit poliţiştilor că acesta era extrem de gelos şi că în ultima vreme o terorizase pe Cristinela cu suspiciunea că gemenii nu sunt ai săi, pentru că, susţinea el "sunt prea albi!". Mai multe detalii aici