Tragedia de la Perşani, judeţul Braşov, a provocat moartea a patru persoane şi rănirea altor 25. Victimele decedate aveau vârste cuprinse între 18 şi 58 de ani.

Cel mai tânăr dintre ei, Cosmin Teodor Manoilă (18 ani), era coregraf la Palatul Copiilor din Iaşi.

Articolul continua dupa recomandari

Vezi 1 imagini în Galerie

Pe pagina sa de Facebook sunt postate mai multe fotografii în care acesta apare împreună cu membrii unui ansamblu de dansuri populare.

Vezi 1 imagini în Galerie

A doua persoană decedată în accidentul de la Perşani este Cătălin Pop (42 de ani), coordonatorul ansamblului folcloric “Cătălina” de la PalatulCopiilor din Iaşi.

“Din informaţiile pe care le am, unul dintre cei care au decedat se confirmă a fi Cătălin Pop, tatăl a doi copii, cel care coordona ansamblul «Cătălina»”, a declarat directorul Palatului Copiilor din Iaşi, Claudia Ciobanu.

Vezi 1 imagini în Galerie

Pe pagina de pe un site de socializare a lui Cătălin Pop au început să apară mesaje de condoleanţe: “Doamne nu pot să cred! Condoleanţe! Doamne ai grijă de ceilalţi răniţi!!!”, “Sunt înmărmurită de durere..... Doamne ajută-i pe cei care au rămas în viaţă şi iartă-i, urcă-i la cer pe cei care au murit!”.

Ilie Cojocaru (58 de ani), unul dintre şoferii autocarului, este cea de-a treia victimă decedată în tragedia din judeţul Braşov. Ilie Cojocaru era şofer profesionist, el postând imagini pe Facebook din timpul curselor pe care le făcea în străinătate, în Spania sau Italia. El era căsătorit şi avea un băiat.

Vezi 1 imagini în Galerie

A patra persoană decedată este cel de-al doilea şofer al autocarului, Andrei Popa. Avea 42 de ani.

sursa: news.ro