O tânără de 26 de ani a fost ucisă cu mai multe lovituri de cuţit în apartamentul în care locuia cu soţul ei, în Timişoara. Chiar bărbatul ei este cel care a făcut asta. A încercat apoi să se sinucidă, izbindu-se cu maşina într-un stâlp de electricitate.

Un accident produs aseară pe o şosea din Timişoara a dus la o descoperire macabră. Trupul neânsufleţit al unei tinere a fost găsit de poliţiştii care venseră să o anunţe că soţul ei a fost implicat într-un grav accident de circulaţie. 

Articolul continua dupa recomandari

Surse din poliţie spun că bărbatul şi-a ucis soţia din gelozie, după ce aceasta i-ar fi spus că vrea să se despartă de el. 

S-au certat. Ea a tipat puternic, foarte puternic a tipat. El a lovit-o din spate, probabil ea nu s-a asteptat la gestul asta. Dupa ce a lovit-o, a fugit, mărturiseşte un vecin al tinerilor.

 Tânărul de 29 de ani a încercat apoi să îşi pună capăt zilelor. Nu a reuşit, însă... 

Ramona Gadea, purtător de cuvânt Spitalul Municipal:
Pacientul a fost internat de urgenta cu multiple plagi abdominale penetrante, plagi toracice penetrante. E operat, momentan e stabil din punct de vedere hemodinamic.

Cei doi erau căsătoriţi de numai un an şi se mutaseră în apartamentul în care a fost comisă crima de doar câteva zile. Poliţiştii fac anchetă. Aşteaptă acum ca starea bărbatului să se îmbunătăţească pentru a-l putea interoga.