Nicolae Duduianu, zis şi 'Pian', unul dintre liderii grupări interlope Duduianu din Capitală, a fost reţinut, astăzi, pentru tentativă de omor.

Duduianu este acuzat că, în data de 7 februarie, în jurul orei 20.00, a călcat intenţionat cu maşina un tânăr cu care s-a certat iniţial, iar apoi a părăsit locul accidentului.

Articolul continua dupa recomandari

Potrivit anchetatorilor, totul s-a întâmplat la intersecţia străzii Buzoieni cu Calea Rahovei, acolo unde Duduianu se afla la volanul unui autoturism.

La un moment dat, un tânăr de 39 de ani, care încerca să traverseze strada regulamentar, pe trecerea de pietoni şi pe culoarea verde a semaforului, s-ar fi luat la ceartă cu Duduianu şi chiar ar fi lovit cu piciorul maşina acestuia.

Fără să stea pe gânduri, liderul grupării interlope l-a lovit intenţionat cu maşina pe pieton şi apoi a trecut cu roţile peste picioarele acestuia.

Video cu momentul în care Duduianu trece cu maşina peste un pieton

"Din datele rezultate în urma vizionarii imaginilor surprinse de camerele de supraveghere din zonă și a audierii unor martori a rezultat că între pieton și conducătorul auto a existat un schimb de replici, pe fondul faptului că bărbatul angajat în traversare ar fi lovit cu piciorul autoturismul care nu ii cedase trecerea. La acel moment șoferul ar fi accelerat și l-a lovit cu intenție pe pieton, trecând cu roțile peste picioarele acestuia. Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale", se arată într-un comunicat al Poliţiei.

În această dimineaţă, poliţiştii Serviciului Omoruri din Poliţia Capitalei şi procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au efectuat două percheziţii domiciliare pentru prinderea lui Duduianu.

În vârstă de 59 de ani, şi sprijinându-se în baston, liderul interlop a fost condus la audieri şi ulterior reţinut sub acuzaţia de tentativă de omor.

El va fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.