Cel mai aşteptat festival de la malul mării a început cu un duş rece. Deşi artiştii invitaţi au început încălzirea încă de dimineaţă, ploile torenţiale care au măturat litoralul au ţinut petrecăreţii la distanţă.

Spectatorii veniţi la prima zi de festival au fost alungaţi... sub umbrele de ploaia torenţială. Cine a vrut să se apropie de scene, a folosit ori pelerine, ori saci menajeri. 

Articolul continua dupa recomandari

Chiar dacă a plouat torenţial, DJ-ii şi-au respectat programul şi mixează în continuare, chiar dacă plaja a fost goală. Au fost însă şi spectatori care au înfruntat codul galben cu un curaj de... viking.

50.000 de oameni pe zi sunt aşteptaţi la festivalul de muzică electronică. Cu un ochi la nori şi altul la scenă, organizatorii mizau totuşi pe un flux mai mare de spectatori după lăsarea serii.

Edi Chereji, organizator:
Publicul care vine în general la astfel de evenimente este obişnuit, dacă se întâmplă să plouă vin pregătiţi cu pelerine, dar distracţia continuă fără niciun fel de problemă.

Despre atmosfera incendiară de la Marea Neagră au auzit chiar şi americanii.

Am auzit că România este un loc foarte frumos. Şi este foarte frumos aici. Aşa că am venit să trăiesc această experienţă. Să văd. Şi chiar este, explică un turist american.

Printre artiştii are vor concerta în cele patru zile de fetival se numără Scooter, Armim van Buuren sau The Script. Un abonament a costat 550 de lei.