Muzica Queen, show regal la Sala Palatului. A fost premiera musicalului în Romania, iar showul a fost pe măsura reprezentaţiilor de la Londra. Colega noastra Bianca Iacob a stat de vorba cu spectatorii si actorii, într-un material prezentat în Observatorul orei 12-14.

Inainte sa ajunga celebru in musical, Lucian Ionescu ne-a fost aproape. Ne-am cunoscut undeva. Chiar în emisiunea Te cunosc de undeva. Şi-a făcut şi prieteni care au venit să-l susţină.

Articolul continua dupa recomandari

Răzvan Simion, prezentator Neaţa cu Răzvan şi Dani: E primul musical pe care l am vazut vreodata la Londra, de atunci l-am mai vazut de vreo 6 ori. Sunt curios sa vad ce se intampla pe scena din Romania, sunt convins ca o sa iasa senzatie.

Cornel Ilie, solist trupa Vunk: Povestea e foarte misto si ce ma bucura cel mai tare e ca sunt niste tineri in distributie fantastici si care o sa fie o surpriza pentru foarte multa lume, am venit sa traiesc, sa retraiesc, sa imi imaginez, sa visez si sa ma simt din nou copil. Partea frumoasa in spectacolul asta e ca e foarte dinamic si se schimba de la an la an in functie de ce se intampla in lume.

Actori și dansatori premiați la nivel național și internațional au urcat pe scena We Will Rock You România.

Cătălin Catoiu: Senzational! Din punctul meu de vedere este o super productie pentru piata romaneasca, ma gandeam la Mara. 16 ani si e prima oara pe o scena mare, e prima oara intr o super productie si face fata cu brio, un artist complet. Canta extraordinar, joaca exceptional, danseaza fabulos. Momentele au fost exceptional de bine construite, foarte dinamic. Te tine de la cap la coada, nu ai timp sa te gandesti la altceva.