Doi muncitori au murit, iar alţi trei au fost grav răniţi, astăzi, după ce au căzut într-un bazin al staţiei de epurare din Însurăţei, judeţul Brăila.

Actualizare ora 12:20 Unul dintre muncitorii răniţi a fost stabilizat la faţa locului şi este transportat de urgenţă la spital. În timpul intervenţiei dramatice, un pompier a căzut la rândul său în bazin, dar nu a suferit răni, fiind echipat corespunzător. Ca măsură de siguranţă, şi salvatorul a fost transportat la spital.

Articolul continua dupa recomandari

Potrivit primelor informaţii, totul s-a întâmplat în această dimineaţă, după ce unul dintre muncitori a scăpat în bazin o pompă.

Bărbatul a încercat să o scoată, însă a căzut în bazin. Alţi doi muncitori au încercat să îl ajute, însă au căzut şi ei.

De asemenea, alţi doi colegi au încercat să îi ajute pe cei trei muncitori, însă fără succes.

Oamenii au sunat la numărul unic de urgenţă 112, iar la faţa locului s-au deplasat mai multe autospeciale ale SMURD, ale Ambulanţei şi ale Pompierilor.

Cei cinci muncitori au fost scoşi din bazin, iar trei dintre ei au fost în stop cardio-respirator.

Pentru doi dintre ei, medicii nu au mai putut face nimic şi au constatat decesul. Ceilalţi trei au fost transportaţi de urgenţă la spital.

La faţa locului a ajuns şi un elicopter SMURD care a preluat un muncitor aflat în stop cardio-respirator.