Un muncitor care a fost acoperit de un mal de pământ, în localitatea Gurahonț din Arad, a fost salvat de pompieri după o intervenție dramatică, de 8 ore. Misiunea a fost complicată de o nouă surpare, produsă chiar în timp ce salvatorii se chinuiau să-l recupereze pe bărbatul.

Muncitorul lucra la o canalizare, în Gurahonț. În timp ce se afla în canalul de 4 metri adâncime și aproximativ 60 de centimetri lățime, un mal de pământ s-a prăbușit peste bărbatul de 60 de ani.

Articolul continua dupa recomandari

Pompierii au intervenit rapid cu mai multe autospeciale. Din fericire, la câteva minute după intervenție, au reușit să elibereze capul bărbatului și i-au pus o mască de oxigen, ajutându-l să respire.

Salvatorii au fost nevoiți să sape manual, din cauza pământului instabil. Însă, când au reușit să îl scoată până la nivelul coapselor, o nouă surpare s-a produs, iar muncitorul a fost din nou îngropat de viu.

Victima a fost complet dezgropată și salvată la capătul a 8 ore de eforturi. Muncitorul este tatăl unui pompier din Gurahonț. El a fost preluat de un echipaj de Terapie Intensivă și transportat la spital.

Sursa: News.ro