Locatarii unui bloc din Timişoara au reuşit, în sfârşit, să facă autorităţile să intre în apartamentul unui vecin, despre care toată lumea era sigură că este mort. După doi ani, ei au reuşit să dea de o rudă, un văr al vecinului său, care a alertat poliţia şi s-a reuşit spargerea uşii.

Poliţiştii au descoperit în interiorul apartamentului, într-o cameră, cadavrul mumificat al locatarului. Vecinii spun că au alertat autorităţile la scurt timp după ce nu şi-au mai văzut vecinul, însă nu au reuşit să induplece autorităţile să intre, deoarece se pare că trebuia acceptul unui aparţinător.

Articolul continua dupa recomandari

Vecin găsit mumificat în apartament, după doi ani

Un cadavru mumificat a fost descoperit într-un apartament din Timişoara. Bărbatul ar fi murit în urmă cu doi ani, însă nimeni nu s-a interesat de soarta lui, iar vecinii degeaba au insistat la Poliţie. Era necesară sesizarea unei rude a bărbatului, altfel poliţiştii ar fi susţinut că nu se deplasează. Vecinii ar fi încercat toate căile legale pentru a intra în casa bărbatului, inclusiv chemându-l în judecată şi sperând ca astfel poliţiştii să intre în casă. Nu s-a întâmplat asta.

"Au venit vecinii şi mi-au spus că un vecin de la un etaj superior al blocului nu este de găsit. Au încercat la poliţie, nu-l caută nimeni, s-au solicitat tot felul de date suplimentare pe care nu le avea nimeni şi atunci am încercat să facem o acţiune în instanţă. Am primit termen după vreo 6 luni de zile, insa nici instanţa nu s-a interesat unde este vecinul. La un moment dat au venit niste rude, care au fost depistate tot de noi, vecinii. A plătit toată datoria, iar când au spart uşa l-au găsit pe vecin mort în casă, în starea în care a fost găsit de IML. De atunci şi până azi au trecut circa doi ani", a precizat administratora blocului.

Cazul este anchetat acum de poliţişti, care au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.