Ştefan, un adolescent de 19 ani din Iaşi, s-a sinucis duminică la prânz aruncându-se de la etajul cinci al apartamentului în care locuia, dintr-un motiv şocant. Tatăl lui plecase de acasă cu o studentă.

O adevărată tragedie a lovit o cunoscută familie din Iaşi. Fiul unui conferenţiar al Universităţii de Arte şi nepotul unui notar şi al unui fost procuror a murit ieri, la prânz, după ce a căzut de la etajul 5. Ştefan împreună cu mama sa, după ce părinţii se despărţiseră, tatăl plecând de acasă pentru o studentă.

Articolul continua dupa recomandari

În plus, susţine presa ieşeană, mama băiatului ar suferi de o boală incurabilă. Femeia nu era acasă când Ştefan a căzut de la balcon şi, ajunsă într-un suflet la locul tragediei a intrat în stare de şoc. Apropiaţii spun că băiatul suferea teribil după despăriţirea părinţilor, iar căsătoria tatălui cu studenta pentru care îşi părăsise familia l-a dărâmat pe adolescent.

Ştefan a fost olimpic în perioada în care a urmat cursurile Liceului Teoretic "Vasile Alecsandri", fiind un pa­sionat de matematică. Anul acesta, băiatul a fost admis cu brio examenul de bacalaureat, obţinând nota 9,56. La Matematică şi Informatică, materiile sale preferate, a obţinut 10. 

Acum câteva săptămâni, băiatul a fost admis cu media 8,58 la Facultatea de Informatică a Universităţii „Al.I. Cuza“ din Iaşi. Moştenind se pare şi talentul tatălui, Ştefan era pasionat şi de pictură, fiind chiar premiat la unele concursuri şcolare de profil.