Autorul atacului de la Săpoca a dezvăluit motivul de la care a pornit masacrul soldat cu 4 morți și 9 răniți. Nicolae Lungu a vorbit despre un conflict cu un coleg de salon, spun surse din anchetă.

Duminică seară, atacatorul în vârstă de 38 de ani, originar din localitatea Săgeata, a fost dus sub escortă la Tribunalul Buzău.

Articolul continua dupa recomandari

Surse din anchetă spun că Nicolae Lungu a vorbit despre un conflict cu un alt pacient, coleg de salon. Atacatorul s-ar fi întâlnit cu el pe scări și ar fi avut un schimb de replici. Reacția colegului de salon l-ar fi iritat pe Nicolae Lungu, spun aceleași surse, citate de News.ro.

În schimb, două asistente care erau de gardă au povestit că, în noaptea masacrului, au observat un comportament suspect la individ. L-au găsit treaz în salon, se spăla pe față, iar când i-au pus întrebări, nu a răspuns. Asistentele ar fi plecat atunci să cheme medicul, dar Nicolae Lungu s-ar fi dezlănțuit în acel moment.

Atacatorul a ucis 4 oameni și a rănit alți 9 în două saloane. A lovit victimele cu un stativ pentru perfuzii. Individul era internat în urma problemelor cu alcoolul și era în sevraj etilic.

Sursa: News.ro