Cel mai iubit motan din lume a intrat în Cartea Recordurilor! Pisoiul se numeşte Maru, are 9 ani, şi, deşi nu face nimic special, este urmărit de peste 300 de milioane de oameni de pe toată planeta.

El este Maru. Motanul cu cap pătrat. Dragostea pentru cutii l-a transformat rapid în cel mai faimos animal din lume. Este un Scottish Fold în vârstă de 9 ani. A intrat în Cartea Recordurilor, pentru cele mai multe vizualizări pe Youtube. 

Articolul continua dupa recomandari

O zi obişnuită din viaţa lui Maru începe la 7 dimineaţa. După un mic dejun şi o sesiune de sport în grădină, începe adevărata distracţie. Motanul se strecoară în orice cutie. Cu cât mai strâmtă, cu atât mai bine.

Pe lângă cutii, Maru iubeşte şi leagănele. 

Amuzat de obiceiurile motanului, stăpânul lui a început să îl filmeze încă de când era doar un pisoi. Primul filmuleţ cu Maru a fost lansat în 2008.  

Din câteva salturi în cutii, Maru a devenit viral. Stăpânul lui a fost iniţial surprinsă şi speriată de atenţia pe care a primit-o Maru. 

Dar bărbatul (sau femeia, pentru că stăpânul lui Maru nu şi-a dezvăluit niciodată identitatea) şi-a dat seama rapid că faima lui Maru îi poate schimba viaţa. Aşa că a continuat să-l filmeze. În cei 9 ani de viaţă, Maru a fost protagonistul a 300 de clipuri. A adunat 325 de MILIOANE de vizualizări pe youtube. Şi a câştigat fani din toată lumea. Are chiar şi o carte şi un DVD dedicate lui. Iar acum, este oficial în Cartea Recordurilor. Pe el, însă, celebritatea pare să-l lase rece...