Momentul când un Porsche condus de o şoferiţă beată intră pe roşu, în plin, în troleibuz, a fost filmat. Doi oameni au murit, unul dintre ei era pe locul din dreapta al bolidului de lux.

Au apărut noi imagini cu accidentul de pe blevardul Alba Iulia, din Chişinău, de la începutul acestei săptămâni, când un Porsche Cayenne s-a izbit violent un troleibuz. Imaginile au fost surprinse de o cameră de bord a unui alt șofer care era în trafic.

Articolul continua dupa recomandari

Bloggerul Eugen Luchianiuc a postat pe pagina sa de Facebook momentul când Porsche-ul se izbește violent în troleibuz, postarea fiind preluată de deschide.md.

Șoferița care a provocat teribilul accident se afla în stare avansată de ebrietate. Potrivit poliției, femeia în vârstă de 33 de ani, Svetlana Ungureanu, avea o concentrație de 2,15 g/l alcool în sânge. Aceasta avea 43 de procese contravenționale și anterior a stat în închisoare jumătate de an, pentru provocarea unui accident.

Svetlana Ungureanu se zbate între viaţă şi moarte într-un spital din Chişinău, fiind grav rănită în urma accidentului.

Tragedia s-a produs luni, 30 septembrie, pe strada Alba Iulia din Chişinău, atunci când Svetlana Ungureanu a intrat în plin într-un troleibuz plin cu călători, la o viteză de peste 160 de km/h.

În urma impactului deosebit de violent, un bărbat aflat în Porsche a murit pe loc, iar un altul, pasager în troleibuz, a murit câteva ore mai târziu la spital.

Alte 24 de persoane, dar şi şoferiţa vinovată, au ajuns de urgenţă la spital şi au primit îngrijiri medicale.