Momentul în care şoferul unui Jaguar se urcă cu bolidul peste un tânăr, pe o trecere de pietoni din Cluj, a fost filmat de camerele de supraveghere. Bărbatul de 33 de ani a murit pe loc.

Un tânăr de 33 de ani din Floreşti a murit ieri, în jurul orei 13.00, după ce un şofer a trecut cu maşina peste el pe o trecere de pietoni dn Cluj.

Articolul continua dupa recomandari

Accidentul a avut loc la ieșire din parcarea unui imobil de pe strada Câmpul Pâinii, după ce conducătorul auto ar fi efectuat un viraj la stanga, peste marcajul continuu de pe șosea, fără să acorde prioritate de trecere unui bărbat care se afla în traversarea regulamentară a străzii.

Momentul şocant a fost surprins de camerele de supraveghere. Atenţie, imagini cu puternic impact emoţional!

Şoferul s-a urcat cu Jaguarul peste pieton

Victima a fost lovită şi apoi strivită de greutatea maşinii, pentru că şoferul a trecut şi peste trupul tânărului, fiind necesară intervenţia cu instrumente specifice de ridicare a maşinii şi recuperare a victimei de sub autoturism.

Imediat, echipajul de terapie intensivă SMURD a început manevrele de resuscitare.

După aproape o oră, medicii au fost nevoiţi să declare decesul.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Șoferul a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.