Iuliana Pepene și Mircea Ivan au preluat ștafeta Observatorului Matinal de la colegii lor, Olivia Păunescu și Valentin Butnaru. Începând din 25 februarie, noul cuplu de prezentatori vă așteaptă cu știrile dimineții, de luni până vineri, de la ora 06.00.

Vineri, după mai bine de 6 ani, Olivia Păunescu și Valentin Butnaru au predat ștafeta Observatorului Matinal noilor prezentatori.

Articolul continua dupa recomandari

Iuliana Pepene și Mircea Ivan și-au făcut intrarea în platoul de știri al Antenei 1 la finalul jurnalului. Ne vor aduce știrile dimineții începând din 25 februarie, de luni până vineri, de la ora 06.00.

"Facem echipă bună, ne înțelegem foarte bine, este o chimie între noi, o să fim cel puțin la fel de buni ca voi!", a spus Iuliana Pepene.

Olivia Păunescu și Valentin Butnaru ne vor aduce, în schimb, știrile prânzului. De la 1 martie, alături de Andreea Țopan, ei vor prezenta Observatorul de la 12.00 la 14.00, de luni până vineri. Este un nou concept de jurnal, cu informații despre sănătate, lifestyle, cooking, beauty sau timp liber. 

”Ne putem desfășura, în sfârșit, în voie! Ceea ce veți putea face și voi, evident, și o să vă urmărim!”, a spus Valentin Butnaru colegilor cărora le-a predat ștafeta la Observatorul Matinal.

Observatorul Matinal de weekend va fi prezentat de Anamaria Gudu și Bogdan Alecsandru, în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 06.00.