Mobilizare uriaşă pentru Rareş Diaconu, un elev olimpic al Liceului Teoretic 'Emil Racoviţă' Vaslui care a fost diagnosticat cu o formă foarte gravă de cancer.

În decembrie, Rareş şi familia lui au primit o lovitură foarte dură de la viaţă. Olimpic la franceză şi un elev de nota 10, Rareş a fost diagnosticat cu cancer osos.

Articolul continua dupa recomandari

În prezent, elevul este internat la un spital din Iaşi, însă are nevoie de o sumă uriaşă pentru a putea fi operat la un spital din Austria: 80.000 de euro.

După ce au primit vestea teribilă, prietenii şi familia lui Rareş au început o luptă pentru viaţa băiatului din clasa a XI-a de la Liceul 'Emil Racoviţă' din Vaslui.

Colegii lui Rareş de la liceu s-au mobilizat şi au demarat o campanie, atât în liceu, cât şi în mediul online.

Rareş, elevul din Vaslui diagnosticat cu cancer, a mobilizat întreaga comunitateVezi 2 imagini în Galerie

Mobilizare exemplară pentru salvarea lui Rareş

Un concert caritabil a fost organizat într-un club din Vaslui, iar toate încasările, respectiv peste 5.400 de lei, au ajuns în contul deschis special pentru ca Rareş să poată avea o şansă la viaţă.

De asemenea, pe platforma gogetfunding.com s-au strâns peste 4.600 de euro, în timp ce numeroşi oameni din Vaslui au scos la licitaţie mai multe obiecte pentru a-l ajuta pe elevul olimpic.

Ana Irina Podoleanu a scos la licitaţie un tricou al echipei Steaua Bucureşti din perioada 2006-2007 cu semnăturile unor jucători celebri precum: Mirel Rădoi, Bănel Nicoliţă, Mihăiţă Neşu, Cyril Thereau, Gabriel Boştină, Carlos Fernandes şi mulţi alţii.

'Banii obținuți pe acest tricou vor ajunge în contul lui Rareș!', a scris tânăra în postarea de pe Facebook.

Medici, taximetrişti, patiseri sau ziarişti din Vaslui au anunţat că vor face tot posibilul pentru ca Rareş să reuşească să strângă suma de bani necesară pentru tratamentul din Austria.