Paul Toderaşc, tânărul de 23 de ani, din Bacău, care a oripilat o ţară întreagă după ce a violat o bătrână moartă şi a ucis un bătrân, a fost arestat.

Seara trecută, în jurul orei 20.00, judecătorii au emis pe numele lui Toderaşc un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, el fiind acuzat de omor calificat, faptă pentru care riscă până la 25 de ani de închisoare, tâlhărie şi distrugere prin incendiere.

Articolul continua dupa recomandari

Paul Toderaşc este suspectul principal în crima de la Bistriţa Bârgăului de săptămâna trecută, atunci când un bărbat de 82 de ani a fost ucis, iar casa i-a fost incendiată.

Misterul crimei continuă să se adâncească, având în vedere că, în continuare, cadavrul victimei este de negăsit.

VEZI ŞI: Misterul crimei de la Bistriţa Bârgăului se adânceşte! Criminalul a fost arestat, cadavrul nu a fost găsit!

În noaptea de vineri spre sâmbătă (6-7 octombrie), Paul Toderaşc, angajat ca cioban la o stână din Bistriţa Bârgăului, l-ar fi ucis pe bătrânul de 82 de ani, i-ar fi furat 2.000 de lei şi apoi i-a dat foc la casă.

Ulterior, el a dat de băut la tot satul, la barul din comună, după care a chemat un taxi şi a fugit. După două zile, poliţiştii au reuşit să îl prindă, însă căutările cadavrului bătrânului au continuat fără succes.

În trecut, Toderaşc a fost condamnat la închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunităţii la un cămin de bătrâni după ce a dezgropat o bătrână care murise de trei zile şi a întreţinut relaţii intime cu trupul neînsufleţit.