Mister total în jurul dispariţiei Lucicăi, studenta la Facultatea Româno-Americană care nu a mai fost văzută în viaţă din luna septembrie a anului trecut.

Lăsată de mama plecată la muncă în străinătate în grija tatălui vitreg, Lucica Dragnea, în vârstă de 25 de ani, locuia în comuna Jegălia din judeţul Călăraşi.

Articolul continua dupa recomandari

Tatăl biologic al fetei lucrează ca şofer de TIR, astfel că era plecat mai tot timpul din ţară.

Astfel, Lucica era mai mult singură, însă cu toate acestea a reuşit să intre la facultate, chiar a muncit la o unitate bancară din Bucureşti şi visa să câştige o bursă în străinătate pentru a începe o nouă viaţă.

În perioada în care a muncit la banca din Bucureşti, Lucica ar fi avut o relaţie cu un cetăţean străin, potrivit vecinilor şi rudelor tinerei din comuna Jegălia.

Lucica Dragnea este studenta dispărută din Călăraşi în urmă cu patru luniVezi 2 imagini în Galerie

Lucica a fost văzută ultima dată în microbuzul de Călăraşi

Lucica Dragnea a fost văzută ultima dată în viaţă de o prietenă din comuna Jegălia, în microbuzul de Călăraşi care duce către comuna în care fata locuia alături de tatăl vitreg.

Fata a povestit, pentru Observator, că Lucica arăta obosită şi se comporta ca şi când ar fi avut probleme.

Totul s-a întâmplat pe 26 septembrie 2018. De atunci, nimeni nu a mai văzut-o, iar tatăl ei vitreg a anunţat dispariţia fetei la Poliţie abia după aproximativ două luni.

Toţi cei care au informaţii despre tânăra dispărută sunt rugaţi să sune la numărul unic de urgenţă 112.