Un accident şocant a fost filmat marți noapte pe o şosea din Bran! O maşină a lovit în plin un bărbat întins inexplicabil pe mijlocul drumului. Şoferul nu a apucat să-l vadă. Şi nici nu ştie dacă victima era sau nu în viaţă înainte de impact. Nu e exclus ca omul să fi suferit un infarct chiar când trecea strada, fără ca nimeni să-l observe.

Şocaţi, şoferul şi femeia care îl însoţea au realizat că tocmai au lovit un om. Bărbatul era întins inexplicabil pe şosea, chiar în staţiunea Bran. Impactul a fost inevitabil.

Articolul continua dupa recomandari

Afară era beznă, iar farurile unui alt autoturism, din sens opus, l-ar fi orbit pe tânărul de la volan - un taximetrist din aceeaşi localitate. N-a mai apucat să frâneze. Nimeni nu înţelege ce căuta victima pe mijlocul drumului. 

Ion Grapa avea 54 de ani şi locuia în Bran cu soţia lui. Lucra la un magazin din zonă şi tocmai îşi terminase tura. Însă nu a mai ajuns acasă. Rudele se tem că i s-a făcut rău pe şosea. 

Trupul neînsufleţit a fost dus la morgă pentru autopsie. Legiştii vor stabili dacă bărbatul lovit era în viaţă în momentul impactului sau dacă era deja decedat. Şoferul a fost audiat de poliţişti, apoi eliberat. Potrivit unor surse, bărbatul nu avea viteză în momentul accidentului.  

ALINA IVAN, purtătorul de cuvânt al I.P.J. Braşov: Întreg accidentul a fost surpins de o camera video montata pe parbrizul autovehiculului implicat care a suprins exact producerea evenimentului. Imaginile sunt analizate si se va dispune in consecinta. 

Anchetatorii au deschis totuşi un dosar in rem pentru ucidere din culpă.