Schimbări la Antena 1, în primul jurnal de știri al dimineții. Începând cu 25 februarie, Mircea Ivan se alătură familiei Observator și va prezenta, împreună cu Iuliana Pepene, Observatorul Matinal, de luni până vineri, de la ora 6:00, la 8:00.

Cu peste șapte ani de experiență în domeniu, Mircea a acceptat cu mult entuziasm provocarea de a trece la pupitrul de știri de la Antena 1 și mărturisește că le pregătește celor din fața micilor ecrane o serie de materiale speciale.

Articolul continua dupa recomandari

Mircea Ivan: Iuliana este un om special

„Ceea ce îşi propune noul Observator Matinal se mulează perfect pe obiectivele mele. Noua echipă este genială, dornică să construiască un proiect unic, pozitiv și plin de energie. Iuliana este un om special, m-a fãcut sã mã simt în mediul meu din prima secundã, e un om pe care te poţi baza, iar asta nu-i deloc puţin.

În cadrul noului Observator, nu voi sta doar la pupitrul ştirilor, mã voi implica şi într-o serie de materiale în domeniul auto şi sportiv, pasionat fiind de maşini şi de box”, spune Mircea.

Așadar, începând din 25 februarie, structura matinală jurnalului de știri de la Antena 1 se modifică, iar noua echipă a dimineții, formată din Iuliana Pepene și Mircea Ivan, își propune să le ofere telespectatorilor un pachet complet de informații de actualitate şi reportaje.

Observatorul Matinal de weekend

Odată cu noua echipă de matinal din timpul săptămânii, apar schimbări și la Observatorul Matinal de weekend. Din 23 februarie, știrile dimineții la Antena 1 vor fi prezentate de Anamaria Gudu și Bogdan Alecsandru, în fiecare sâmbătă și duminică.