O gravidă în vârstă de 14 ani, în 25 de săptămâni de sarcină, a ajuns la Spitalul din Târgu Neamț cu un traumatism abdominal prin agresiune și atac de panică, informează presa locală.

Scandalul a fost generat de un tânăr care s-ar fi certat cu socrul său din cauza soției.

Articolul continua dupa recomandari

"A fost un scandal între romi. A pornit de la o fată de etnie, care ar fi fost lovită de soţ. Aceasta a fost la tatăl ei să se plângă şi de aici a ieşit un scandal. Un scandal de familie. La faţa locului au fost trimise echipaje de poliţie şi de cercetare care o să facă verificări. Probabil o să se facă un dosar pentru lovire. Din cercetări o să vedem ce personaje sunt implicate", a precizat șeful Poliției Târgu Neamț, comisarul şef Costinel Vlad, pentru presa locală.

Din primele informaţii, mai multe victime au fost transportate la Spitalul din Târgu Neamț. O gravidă în vârstă de 14 ani, în 25 de săptămâni de sarcină, cu un traumatism abdominal prin agresiune și atac de panică, un bărbat în vârstă de 33 de ani cu traumatism cranio-cerebral prin agresiune, lovit cu o scândură dintr-un gard şi un alt bărbat de 32 de ani cu o plagă tăiată la buza superioară, lovit cu pumnul.

3 echipaje au fost trimise în zonă la solicitarea Poliției și a Jandarmeriei.