Dată dispătură de 5 luni de zile, Yasemin-Diana Susamiș-Bărcănescu a fost găsită în sfârșit de polițiști!

Poliţiştii argeşeni au găsit-o pe Yasemin, tânăra dispărută din Piteşti în luna iulie a anului trecut. Fata a fugit de la bunica în grija căreia se afla şi orice încercare de a lua legătura cu ea s-au dovedit zadarnice.

Articolul continua dupa recomandari

Fata nu mai răspundea la telefon, nici pe contul de socializare. Săptămâna trecută, tânăra a împlinit 18 ani. Un poliţist din cadrul Serviciului Urmăriri a reuşit să o contacteze.

Fata a vorbit cu omul legii, dar nu a putut fi convinsă să se întoarcă acasă. Ea spune că trăieşte în Bucureşti, că este bine, şi, fiind majoră, doreşte să îşi ghideze viaţa după propriile-i decizii. În plus, i-a rugat pe oamenii legii să nu-i dezvăluie bunicii locul unde se află în Bucureşti, ca să nu fie găsită de familie. 

Yasemin-Diana Susamiș-Bărcănescu a dispărut din Piteşti pe data de 15 iulie, anul trecut. I-a spus bunicii ei că se duce să viziteze grădina zoologică şi nu s-a mai întors. Fata era crescută de bunică, după ce părinţii ei au divorţat. Tatăl turc este stabilit în Londra.

Yasemin locuiește împreună cu bunica ei de aproape trei ani. Pe fondul unor neînțelegeri cu mama, copila a fost încredințată, prin hotărâre judecătorească, bunicii sale. Tatăl fetei, cetățean turc,  s-a stabilit de mai mulți ani în Londra. La scurt timp după ce Yasemin a apărut pe lume, bărbatul s-a despărțit de mama fiicei sale, plecând în Anglia unde și-a refăcut viața. Crescând, fata a cerut de mai multe ori să meargă la tatăl ei dar nu a fost lăsată. În urmă cu patru ani, părinții săi au început să se certe pe tutela fetei, urmând chiar și câteva procese în intstanță. Sătulă de scandaluri, Yasemin a plecat de acasă.