Mihaiela, o elevă a unui liceu din Constanţa, este tânăra care şi-a pierdut viaţa, ieri, în cumplitul accident de microbuz de la Topraisar.

Fata în vârstă de 17 ani era elevă în clasa a XI-a la Liceul Tehnologic 'Gheorghe Miron Costin' din Constanţa şi făcea zilnic naveta.

Articolul continua dupa recomandari

Ieri dimineaţă se află în microbuz, alături de o colegă de liceu, şi mergea către şcoală.

La ieşire din localitatea Topraisar, şoferul microbuzului, în care se aflau 26 de persoane, a pierdut controlul direcţiei din cauza poleiului, iar maşina a derapat şi s-a răsturnat pe câmp.

În urma accidentului, Mihaiela, dar şi un bărbat, au fost aruncaţi printr-un geam şi au fost prinşi sub microbuz.

Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva pe cei doi. În schimb, colega Mihaielei a scăpat cu viaţă, fiind transportată la spitală, alături de alţi 19 pasageri răniţi în accident.

"Este un eveniment regretabil şi gândurile noastre se îndreaptă către familia îndoliată, căreia îi transmitem condoleanţe în aceste momente dificile", a declarat prof. Sorin Mihai, şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean Constanţa.

Sute de prieteni ai elevei au postat mesaje de adio în memoria Mihaielei, prin intermediul Facebook.

"Dumnezeu sa te ierte suflet drag un zbor lin catre ingeri o sa ne lipsesti", a scris Rebeca.

"Dumnezeu sa te ierte pui mic si drag, zbor lin printre îngeri. Vei ramane mereu in inimile noastre si in amintirea noastră", a scris şi Cristina.