Cântăreţul Mihai Constantinescul s-a stins din viaţă, la Spitalul Floreasca, la vârsta de 73 de ani. Cauza decesului, comunicată de medici, a fost stop cardio-respirator.

Cadrele medicale au declanşat imediat procedurile de resuscitare, încercând aproape o oră să-l readucă la viaţă pe îndrăgitul artist.

Articolul continua dupa recomandari

Mihai Constantinescu a murit la spital, după un stop cardio-respirator

Cântăreţul Mihai Constantinescu a murit, la vârsta de 73 de ani, după ce fost internat mai multe luni în spital, după un stop cardio-respirator.

Mihai Constantinescu a murit, marți seara, în jurul orei 19:10, după un stop cardio-respirator, informează medicii.

Soția artistului a spus că decesul a survenit în spital, în ciuda eforturilor de resuscitare făcute, timp de 50 de minute, de către medici.

Mihai Constantinescu era internat la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca din 13 mai, după ce suferise un stop cardio-respirator.

Cântărețul s-a confruntat ani de zile cu probleme de sănătate la inimă, acesta fiind și operat. Mihai Constantinescu a trecut printr-o operație pe cord deschis, pe 12 octombrie 2017. Medicii i-au înlocuit o valvă care îi punea viața în pericol, printr-o operație dificilă care a ținut opt ore.

În ultima perioadă a avut nevoie de mai multe ori de ajutorul medicilor. În luna martie, Constantinescu şi-a anulat toate concertele după ce a ajuns la spital cu probleme respiratorii şi tensiune oscilantă.