Mihaela şi cei doi copii ai ei, de un an şi doi ani, sunt căutaţi în toată Argentina. Au dispărut de 3 zile, fără urmă. Românca în vârstă de 36 de ani a postat mai multe mesaje ciudate pe facebook, înainte de a fi dată dispărută.

Mihaela Severin, 36 de ani, mamă a doi copii mici, o fetiţă de doi ani, Ionela Elizabet, şi un băieţel de un an, Matheo Ezequiel, de un an, e căutată de poliţia din San Salvador de Jujuy. Femeia a dispărut de pe 13 ianuarie, împreună cu cei doi copii.

Articolul continua dupa recomandari

Poliţia spune că românca a plecat de la domiciliul din cartierul Cuyaya, unde locuia împreună cu tatăl celor doi copii, Marcos.

Înainte de dispariţie, Mihaela a postat mai multe mesaje ciudate pe facebook. Toate mesajele sunt scrie pe 5 ianuarie. "Îmi pare aşa de rău pentru Mariano al meu.", a scris femeia în ultima postare. În precedentele ea spune: "Sunt şi eu o minciună în această mare minciună nebună.", "Nu ai cum să uiţi, ca o mamă, copilul pe care l-ai purtat în pântece."

Cu o zi mai devreme, Mihaela a postat un alt mesaj: "E pentru părinţii mei, să ştie ce trăiesc aici, să mă ajute să mă întorc în România, aici viaţa mea e de rahat, copilul e la spital. Am făcut plângere la poliţie, dar sunt abuzată, sunt străină şi nu am drepturi."

Nimeni nu ştie nimic de trei zile de Mihaela, care e căutată asiduu, tatăl copiilor ei fiind cel care a anunţat poliţia.