Luci Buzilă, O tânără în vârstă de 18 ani a fost găsită moartă, ieri dimineaţă, în casa ei din Poiana Ştampei.Tânăra era din Suceava, dar în ultimii patru ani a locuit la Bistriţa.

Luci a urmat Liceul de Arte Plastice „Corneliu Baba” din Bistriţa, pe care l-a absolvit recent.

Articolul continua dupa recomandari

Nimeni nu îşi poate explica ce s-a întâmplat, familia fetei aşteptând rezultatele autopsiei pentru a vedea care a fost cauza decesului.

Vezi 5 imagini în Galerie

Tânăra de 18 ani a lăsat în urmă doi părinți și un frate mai mare, IT-ist în Cluj. 

În Bistrița, Luci și-a făcut mulți prieteni. Era pasionată de artă și de muzică rock. 

Vezi 5 imagini în Galerie

Șocați și îndurerați, prietenii și cunoscuții transmit valuri de mesaje de condoleanțe atât pe pagina ei de Facebook, cât şi pe cea a celei mai bune prietene, Denisa.

"Dumnezeu iti va da aripi de înger.. ai lasat in urma ta atat de multa durere si tristete… dar noi te vom pastra in suflet vesnic, tu ai daruit tuturor bunatate, caldura si multe zambete… Dumnezeu sa te odihneasca in pace"

Vezi 5 imagini în Galerie

"Rip… ai fost un om genial si o sa ne fie dor de tine. Ai plecat mult prea repede.. Cu cine o sa ma mai distrez eu in Danemarca? Nu o sa te uit niciodata"

Vezi 5 imagini în Galerie

"Drum lin spre lumina draga mea fetița Luci Buzilă. Te iubesc și te voi iubi mereu"

"Dumnezeu îţi va da aripi de înger.. ai lasat în urma ta atât de multă durere şi tristeţe... dar noi te vom păstra în suflet veşnic. Tu ai dăruit tuturor bunătate, căldură şi multe zâmbete... Dumnezeu să te odihnească în pace copil frumos"

"Luci Buzilă, Dumnezeu să te odihnească în pace suflet drag! Prea repede te-ai stins, ai fost și ești un înger și o prietenă foarte bună, nu te vom uita niciodată! Vei rămâne mereu în inimile noastre"

"Zbor de înger suflet drag Luci Buzilă... Rock in haven baby".