Un elev de 16 ani şi profesoara lui de română îşi trimit mesaje de dragoste, la Făget. Soţul femeii ştie tot, mama adolescentului a depus plângere la poliţie. Şi la Inspectoratul Şcolar Judeţean Timiş e anchetă. 

Au apărut sute de mesaje de dragoste pe care profesoara le schimbă pe whatsapp cu elevul, mesaje descoperite de mama băiatului în vîrstă de 16 ani. Profesoara acuzată are 36 de ani şi este căsătorită. Soţul ei, susţine mama elevului, ştie toată povestea, ba chiar ar fi mers la casa băiatului să discute cu acesta.

Articolul continua dupa recomandari

Vezi 5 imagini în Galerie

Cu mesajele de pe telefonul fiului în mână, mama a mers la Poliţie şi a depus o plângere, apoi şi la Inspectoratul Şcola Judeţean. Aura Danielescu, reprezentanta Inpsectoratului: "Cu părere de rău spun că e extrem de grav. Nu face cinste profesoarei. Ieri a fost mama la ISJ povestind că a văzut mesajele pe care fiul le trimitea profesoarei. ISJ a început imediat o anchetă, se verifică acum, probele nu au putut determina dacă acele discuţii erau cu acel cadru didactic. Am început verificările."