Un mesaj tulburător a fost transmis de sora unuia dintre cei doi afacerişti morţi în avionul căzut la Siriu. Fratele Corinei este unul dintre cei doi bărbaţi care şi-au găsit sfârşitul în accidentul aviatic din Buzău.

Un avion Tecnam P2008JC YR-COV s-a prăbuşit la Buzău, în zona barajului Siriu, în circumstanţe încă neelucidate, iar în urma tragediei ambii ocupanţi ai aeronavei şi-au pierdut viaţa. Liviu Bucăţică, 51 de ani, este fratele Corinei Martin, patroana unei cunoscute agenţii de turism şi preşedinta Federaţiei Asociaţiilor de Promovare Turistică din România.

Articolul continua dupa recomandari

Joi de dimineaţă, Corina a scris un mesaj tulburător, pe pagina de Facebook: "Am fost binecuvantata sa am un frate atat de bun, atat de vesel si de inimos! Nu cred sa fie, printre cei ce l-au cunoscut vreodata, oameni pe care sa nu-i fi bucurat si pe care sa nu-i fi facut sa zambeasca, vreodata, macar. De aceea si avea atat de multi prieteni. Pentru mine si pentru copiii mei, ramasese scut si suport. Pentru mama, trei sferturi din suflet. Acum e gol. Ai plecat nedrept si mult prea devreme, Liviu! Si, la fel ca si cu Tata...nu am apucat sa iti spun, niciodata, ca te iubesc. Acesta e pacatul meu. Tu, insa, vreau sa stii, acolo sus, pe unde plutesti in zbor acum, ca am fost mandra si norocoasa si binecuvantata sa te am pe tine ca fratele meu. De ieri, acest cuvant pastreaza un gol imens in sufletul meu. Dar inca te aud razand...si tot ma mai astept sa ne suni de pe undeva si sa ne spui ca iar ne-ai pacalit, cu rasul tau molipsitor....
Nu amanati cuvintele, marturisirile, picaturile de suflet catre ai vostri. Nu amanati nimic, nu lasati nimic. Timpul nu poate fi cumparat. Timpul nu asteapta. 
Drum bun printre ingeri, fratele meu!"

Pilotul avionului a fost Mihai Covaciu, un afacerist cunoscut în judeţul Cluj şi dezvoltator imobiliar în Ardeal, care locuia la Râşnov. Avionul pilotat de el a decolat de la Ghimbav şi se îndrepta spre Constanţa.