Noi detalii despre cazul româncei Sonia Matei, acuzată în Italia că a încurajat sau a determinat un italian să-şi ia viaţa.

Anchetatorii au analizat mesajele dintre cei doi, de pe Whatsapp, trimise cu puţin timp înainte de tragedie. Din mesaje reiese că românca a continuat să ceară bani victimei şi să o şantajeze, chiar dacă omul i-a spus ce urmează să facă.

Articolul continua dupa recomandari

Românca a ameninţat că spune totul soţiei şi i-a cerut bani

Sonia Matei era amanta bărbatului italian, care avea o soţie şi copii. La un moment dat, românca i-a spus că este însărcinată, deşi nu era, şi i-a cerut bani ca să nu-i dezvăluie relaţia soţiei italianului.

Bărbatul a intrat în panică atunci când a înţeles că românca vorbea serios şi a luat o decizie extremă, pe care i-a comunicat-o româncei.

Neînduplecată şi neimpresionată, femeia i-a trimis mesaj italianului că nu îi pasă ce face atâta timp cât îi aduce banii.

Ultimele mesaje între româncă şi italian

Bărbatul a încercat să o înduplece pe femeie şi i-a spus că nu are de unde să-i aducă bani şi singura variantă pentru el în această situaţie este să-şi pună capăt vieţii.

Răspunsul femeii a fost nemilos: "Pe mine mă interesează să-mi aduci banii, înţelegi? Nu mă interesează ce faci tu", ar fi fost mesajul româncei, publicat de internapoli.it

Un bărbat a fost arestat împreună cu românca

Odată cu românca a mai fost arestat şi un bărbat în vârstă de 63 de ani, implicat şi el în acest caz, al cărui nume încă nu a fost dezvăluit.

Femeia ar fi susţinut că bărbatul respectiv ar fi obligat-o să practice prostituţia şi de aceea ar fi avut nevoie de bani.