Georgiana a fost ucisă, ieri seară, într-un cumplit accident pe DN2, în Ratoş, la ieşirea din municipiul Siret, în Suceava. 

Tânăra de 19 ani se afla pe scaunul din dreapta al maşinii conduse de iubitul ei, de aceeaşi vârstă, când, din spate, un autocar a lovit din spate atototurismul în care se aflau cei doi aruncându-l pe contrasens, în faţa unui TIR. 

Articolul continua dupa recomandari

Pentru Georgiana, impactul a fost fatal.

Tânăra a murit, în ciuda eforturilor medicilor de a o resuscita. Iubitul ei a scăpat ca prin minune, dar are răni grave.

A fost transportat la spitalul din Suceava şi, potrivit ultimelor informaţii, este conştient şi stabil hemodinamic şi respirator. 

Georgiana era din Mihaileni, județul Botoșani. Potrivit profilului de Facebook, a învăţat la Grupul Scolar "Latcu Voda", Suceava, şi trăia în Siret. 

Vezi 10 imagini în Galerie

Ultima postare a fetei pe reţeaua de socializare este cât se poate de înfricoşătoare. 

În 20 aprilie, Georgiana şi-a schimbat fotografia de copertă postând poezia "Plumb", a marelui poet simbolist George Bacovia.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili, cu exactitate, mecanismul de producere a accidentului şi a tuturor împrejurărilor în care acesta s-a produs.