O tânără din Oradea, implicată într-un cumplit accident rutier în urma căruia și-a pierdut cea mai bună prietenă, a scris un mesaj emoționant la un an de la tragedie.

Antonia Onea a scăpat cu viață din accidentul produs pe 4 mai 2017 pe Centura Oradea. Tânăra se afla la acea vreme într-un autoturism marca Renault Clio condus de cea mai bună prietenă a ei, Andrada Nemeș.

Articolul continua dupa recomandari

La un moment dat, șoferița de 18 ani a pierdut controlul volanului, din cauza șoselei umede, iar mașina a ajuns pe contrasens unde a fost spulberată de un BMW X5.

În urma impactului devastator, Andrada a murit pe loc, în timp ce prietena ei, Antonia, a fost descarcerată de pompieri și transportată la spital.

Mesaj emoționant al unei tinere din Oradea la un an de la tragedia pe CenturaVezi 2 imagini în Galerie

Mesaj emoționant la un an de la accidentul de pe Centura Oradea

Astăzi, la un an de la tragedia care i-a furat cea mai bună prietenă, Antonia a scris un mesaj emoționant pe Facebook.

"A trecut un an de la plecarea ta la îngeraș! Îngerașul meu, m-ai lasat singura aici in lumea asta. Nici nu ai idee cat de mult îmi lipsesti! Îmi lipsește zambetul tau, bucuria ta, ochii tăi, râsul tau, vocea ta, îmbrațișarea ta, sfaturile tale, tot ce ai fost tu! Andrada mea, tu pentru mine ai fost totul! Ai fost fericirea mea, surioara mea, prietena mea, sufletul meu pereche! 

Zilele trec si dorul e din ce in ce mai mare, te caut în fiecare persoana din jurul meu si nu te gasesc. O parte din mine a plecat cu tine acolo sus! Eu am ramas aici singură si îti promit ca tot ce fac, fac pentru tine! Iubirea mea, aștept cu nerabdare momentul revederii, dar pana atunci ma consolez cu visele pe care le am cu tine! Doar acolo te mai aud, acolo te mai vad, acolo te simt! 

Te iubesc enorm de mult sufletul meu, îmi este dor de tine si nu te voi uita niciodata! Dumnezeu să te ierte si să te odihnească in pace alaturi de îngerași!", a scris tânăra din Oradea.