Un nou medic fals, descoperit în Oradea. Poliștii bihoreni suspectează o femeie de 39 de ani că făcea intervenții estetice - injecții cu acid hialuronic - fără a avea pregătirea necesară. În urma perchezițiilor agenții au ridicat facturi, seringi sigilate sau folosite și agende cu programări.

Potrivit Poliţiei Române, femeia este bănuită că făcea intervenții cu acid hialuronic în buze sau cearcăne fără a avea pregătirea de medic.

Articolul continua dupa recomandari

"Ieri seară, polițiștii bihoreni au efectuat două percheziții pentru documentarea activității infracționale a unei orădence, în vârstă de 39 de ani,  bănuită de exercitarea fără drept a unei profesii. Din cercetări a rezultat faptul că, în perioada 2017 – 2019, femeia ar fi efectuat mai multe acte medicale estetice faciale, prin injectarea acidului hialuronic în buze și cearcăne, fără a avea calitatea de medic", se arată în comunicatul IPJ Bihor.

Percheziții la un fals medic din OradeaVezi 4 imagini în Galerie

"În urma perchezițiilor efectuate la domiciliul acesteia și la un salon cosmetic din municipiul Oradea, polițiștii au descoperit și au ridicat, în vederea cercetărilor, agende cu programarea pacientelor, facturi de achiziție a acidului hialuronic, bilete de tratament, consimțământ al pacientelor, seringi sigilate cu acid hialuronic, seringi cu acid hialuronic folosite și altele", au precizat oficialii din IPJ Bihor. 

Polițiștii au ridicat seringi, facturi și agendeVezi 4 imagini în Galerie

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor continuă cercetările, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea.