Caz şocant în Bihor! În loc să aibă grijă de pacienţi, un doctor a fost filmat în timp ce abia se mai ţinea pe picioare. Nu băuse, nu luase droguri, în schimb se îndopase cu nişte medicamente care se eliberează doar pe bază de reţetă. Imaginile au ajuns în atenţia Comisiei Disciplinare a Spitalului, care va decide, acum, soarta medicului. 

Imaginile şocante au fost surprinse pe holurile spitalului din Aleşd. Protagonistul: medicul ginecolog. Doctorul se sprijină de pereţii clinicii, în încercarea de a ajunge la uşa cabinetului. Deşi se afla în timpul programului, omul abia se ţine pe picioare.

Articolul continua dupa recomandari

Şi pentru că a perturbat liniştea, bărbatul a fost sancţionat de poliţişti cu o amendă de 3.000 de lei. Imaginile au fost publicate săptămâna trecută pe o reţea de socializare, însă au fost surprinse la finalul anului trecut.

În realitate, medicul se afla atunci sub influenţa unor medicamente care se eliberează doar pe reţetă. Fapt confirmat de analize. 

Momentan, medicul se află în concediu pentru trei săptămâni. Reporterii Observator au încercat să îl contacteze, însă bărbatul a fost de negăsit. 

Acum medicul trebuie să dea explicaţii  pentru starea în care s-a aflat. În urmă cu zece ani, acelaşi doctor a fost acuzat de viol. Atunci a scăpat atunci cu o amendă de 1.000 de lei.