Patru maşini din parcarea unui bloc din Craiova au ars în totalitate, azi dimineaţă, în jurul ore 3.45, în urma unui incendiu. 

În această dimineaţă, în jurul ore 3.45, Detaşamentul 1 Pompieri Craiova a intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la patru maşini aflate în parcarea unui bloc din zona cartierului 1 Mai.

Articolul continua dupa recomandari

"La sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta la comportimentul motor și habitaclu al primului autoturism de la care a pornit incendiul,  iar cele 3 autoturisme aflate parcate în apropierea acestuia au fost afectate de incendiu.

În urma incendiului a ars primul autoturism în proporție de aproximativ 90%, două în proporție de aproximativ 80 % și unul în proporție de aproximativ 10 %. Cel mai probabil incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric (cablu electric neizolat corespunzător)", transmite ISU Dolj.

Cel mai probabil incendiul a pornit după un scurtcircuit la una dintre maşini, iar focul s-a extins şi la celelalte autoturisme.