O maşină de Poliţie a luat foc pe Autostrada A2, pe sensul de mers Constanța-Bucuresti, la kilometrul 20, lângă Brăneşti. Autospeciala este un autoturism Dacia Duster şi aparţine poliţiei Autostrăzi.

În maşină se afla un poliţist, în momentul în care a izbucnit incendiul, care a mai apucat doar să oprească şi să deschidă portbagajul, însă flăcările au cuprins maşina cu repeziciune, iar agentul a fost obligat să se retragă. Din primele informaţii, s-ar fi produs şi o explozie.

Articolul continua dupa recomandari

Maşină de Poliţie, în flăcări pe autostradă

"Pe autostrada A2 București - Constanța, la kilometrul 20(localitatea Brănești) un autoturism a luat foc. Nu sunt victime. Traficul pe sensul către capitală este blocat. Se estimează ca traficul să fie reluat,  în aproximativ 30-45 de minute", informează şi Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

O autospecială de Poliţie, Dacia Duster, a luat foc pe autostrada A2, pe sensul de mers Constanţa - Bucureşti. La volan se afla un poliţist care a constatat că iese fum şi foc de la motor şi a tras pe dreapta.

Poliţistul a mai apucat să deschidă portbagajul, probabil pentru a luat stingătorul, însă flăcările s-au extins cu repeziciune, iar maşina a fost cuprinsă de o vâlvătaie uriaşă.