Maşina jurnalistului Dragoş Boţa din Timişoara a fost incendiată în cursul nopţii. Potrivit poliţiei, care a deschis o anchetă, automobilul, un Opel Vectra, avea geamul din partea dreaptă spate spart. Focul a devastat interiorul maşinii.

Pompierii timişoreni spun că incendiul s-a produs în jurul orei 2.40. Un vecin a văzut maşina jurnalistului Dragoş Boţa în flăcări şi a sunat la 112.

Articolul continua dupa recomandari

Interiorul automobilului a ars complet, iar geamul din dreapta spate a fost spart. Cel mai probabil, spun pompierii, incendiul a fost declanşat în urma acţiunii unei persoane.

În timpul incendiului, o altă maşină aflată în parcarea de lângă blocul unde locuieşte jurnalistul a fost afectată de căldura degajată de flăcări.

Vezi 3 imagini în Galerie

Vezi 3 imagini în Galerie

„Această acţiune de tip mafiot mă face să cred că investigaţiile pe care le-am făcut de-alungul timpului şi dezvăluirile publicate pe pressalert.ro au deranjat. Acţiunea din această noapte nu mă face nicio secundă să mă opresc din a-mi face meseria de jurnalist. Cred că este momentul să ne întrebăm cu toţii dacă acceptăm ca Timişoara să se transforme într-o Sicilie în care tăcerea complice şi cumetriile pe sub masă sunt mai importante decât orice", a spus jurnalistul.

Dragoş Boţa este redactor-şef la pressalert.ro. Poliţia a deschis o anchetă pentru distrugere.

Sursa: News.ro