Când vine vorba de parcări, nimeni nu-l întrece pe şoferul următor. Şi-a parcat maşina direct într-o fântână arteziană din Centrul Capitalei. A fost un accident, iar vinovatul e de negăsit. Autoturismul abandonat a devenit rapid atracţie pentru turişti.

Bolidul cu numere de Italia, înfipt perfect în mijlocul fântânii, a atras rapid privirile trecătorilor, care brusc au părut mai interesaţi să facă fotografii cu autoturismul decât cu Palatul Parlamentului.

Articolul continua dupa recomandari

Ore în şir, maşina a stat pe jumătate scufundată în apă, fără ca nimeni s-o revendice. Şoferul care a plonjat în fântâna arteziană a fugit imediat după impact. A avut grijă să încuie uşile înainte să dispară. Este posibil ca, din cauza vitezei, bărbatul să fi pierdut controlul volanului în curbă. 

Incidentul ar putea fi şi rezultatul unei şicanări în trafic. Maşina pare proaspăt lovită pe partea stângă şi e posibil să fi avut ceva de împărţit cu un alt conducător auto. 

Poliţiştii încercă să-l identifice pe cascador. Are 24 de ore la dispoziţie să declare accidentul şi poate să încheie o înţelegere amiabilă cu Primăria Capitalei pentru reparaţiile fântânii distruse. 

Dacă trec 24 de ore, şoferul este bun de plată. Riscă şi un dosar penal pentru distrugere din culpă.