Avertizările puse de diferite plăcuţe sau hârtii cu "Atenţie, cad ţurţuri" sau "Atenţie, cade tenculaiala" ar putea fi de acum completate cu succes de "Atenţie, pot cadea maşini de spălat"! Din păcate, nu este o glumă. Se întâmplă în Iaşi, unde pe exteriorul unui bloc, alături de antene parabolice şi aparate de aer condiţionat, tronează o maşină de spălat.

Atunci când mergem pe stradă, suntem atenţi, în primul rând, pe unde călcăm. Apoi, din când în când, ne mai uităm şi spre posibilul pericol ce ar putea veni de deasupra. Niciun moment însă nu ne-am imagina că o maşină de spălat tronează pe faţada unui bloc. Totuşi, exact asta se întâmplă în Iaşi.

Articolul continua dupa recomandari

Oamenii se tem că dacă maşina de spălat nu este prinsă corespunzător pe exteriorul blocului, aceasta ar putea să cadă şi să aibă loc o tragedie mai ales că zona este intens circulată de pietoni.

Poliţiştii locali vor efectua cercetări cu scopul identificării proprietarului. Ulterior, vor soma asociaţia de proprietari astfel încât proprietarul bunului să facă demersuri de a-l lua astfel încât să nu pună în pericol integritatea trecătorilor şi a celor din jur.

La acelaşi bloc, un alt locatar a pus şi el în pericol trecătorii după ce la etajul nouă a construit un balcon fără susţinerea necesară. Din fericire, după mai multe reclamaţii, acea problemă a fost rezolvată.