Un tânăr a răspândit teroare, marţi seara, în centrul Capitalei. A ieşit în mijlocul unui bulevard cu un pistol în mână. A ameninţat zeci de oameni, iar trupele speciale au fost chemate în sprijin. Individul a fost capturat după câteva minute.

Reporterii Observator au obţinut, în exclusivitate, imaginile care arată cum bărbatul a pus în pericol vieţile şoferilor, dar şi ale pietonilor.

Articolul continua dupa recomandari

Marţi seară, puţin după ora 19, bărbatul a ieşit din scară vorbind la telefon şi s-a oprit direct în mijlocul unui bulevard din centrul Capitalei. 

Este filmat când scoate o armă şi, fără motiv, ameninţă şoferii în trafic. De frică, unii au oprit brusc, alţii au încercat să-l evite. La aceea oră, în zona Parcului Tineretului, erau şi mulţi pietoni. Şi ei au început să sune la 112. 

Un tânăr care îşi căuta loc de parcare când a fost ameninţat cu arma. Nu avea de unde să ştie dacă arma e sau nu letală. Şi nici cine este pistolarul. 

În doar câteva minute, mai mulţi şoferi au sunat să reclame că un bărbat înarmat se află între benzi, pare să fie sub influenţa băuturilor alcoolice pentru că se comporta haotic, şi îi ameninţă  pe toţi participanţii la trafic. Aceeaşi şoferi spuneau că bărbatul încerca să sară în faţa autoturismelor .

Vecinii spun că bărbatul care a ameninţat zeci de oameni abia se mutase în blocul din centrul Capitalei. Ieri, din casa lui s-au auzit ţipete. 

Individul a fost reţinut. Anchetatorii spun că avea un pistol de tip airsoft, pentru care nu e nevoie de o autorizaţie, dar care seamănă izbitor cu o armă letală. 

Poliţiştii continuă ancheta pentru a afla ce l-a determinat pe bărbat să recurgă la asemenea ameninţări.