Apar detalii cumplite în ancheta ritualului satanic din Giurgiu, unde o fată de 16 ani a fost violată. Avem filmul complet al ororilor, care circulă în oraş încă din iulie. Poliţiştii şi profesorii spun că nu au ştiut de existenţa clipului pe care un reporter Observator l-a obţinut astăzi în numai 30 de minute. Într-un interviu pentru Observator, bunica fetei acuză autorităţile că nu i-au salvat nepoata. Atenţie, imagini şi informaţii cu puternic impact emoţional.

Bunica victimei: Ea a fost la Liceul Economic şi a luat-o din liceu! Când fata trebuia să vină acasă! Nu se face dreptate! O trimit la şcoală şi se întâmplă numai prostii!

Articolul continua dupa recomandari

Sunt acuzaţii care ar putea răsturna ancheta ritualului satanic. Adolescenta de 16 ani ar fi fost luată de suspect chiar din faţa şcolii, acuză bunica ei. Cu forţa, ar fi ajuns în clădirea părăsită în care a fost drogată şi violată.

Imaginile ororilor, filmate de o altă copilă de 14 ani, circulă încă din iulie în Giurgiu. Un reporter Observator le-a obţinut într-o jumătate de oră. Poliţiştii nu au reuşit nici în câteva luni. Clipul, care nu poate fi difuzat, arată violenţa extremă a ritualului satanic. Adolescenta pare aproape inconştientă în momentul în care este violată.

Bunica victimei: A venit cu mâna tăiată! Nu putea să facă nici baie! I-am făcut băiţă, că mi-era milă. De ce Poliţia nu a luat-o de atunci, din iunie şi până acum?

Ritual satanic la Giurgiu. Fata, batjocorită într-un mod înfiorător

Conducerea liceului în care a circulat filmul şocant spune că nu a ştiut de existenţa lui. Copila a ajuns între timp şi pe mâinile proxeneţilor. Abia în septembrie, când a fost salvată din reţeaua de traficanţi, fata le-a povestit anchetatorilor şi despre ororile din clădirea părăsită, comparată de procurori cu o "capelă satanistă".

Mihaela Bojariu, directoarea liceului: Şcoala nu are consilier psihopedagog şi nu cred că puteam să ne dăm seama că ea ar avea probleme doar aşa. Nu avem medic, nu avem psiholog

Clădirea părăsită în care a avut loc ritualul satanic este cunoscută în Giurgiu drept un loc periculos.

Autorităţile care o adminstrează promiteau în 2017 că va fi reabiliată. Nu s-a mai făcut însă nimic. Iar nimeni nu supraveghează ruinele.

Clădirea abandonată din Giurgiu a adăpostit ani buni de zile practici mai puţin religioase, iar aceste lucruri pot fi văzute aproape în toare încăperile. O clădire transformată într-un adevărat refugiu, inclusiv pentru oameni ai străzii.

Autorul ritualului satanic, arestat după 4 luni

Principalul suspect, tânărul de 25 de ani, a fost arestat abia patru luni mai târziu. Deşi era cunoscut cu antecedente penale, nimeni nu l-a supravegheat. Între timp, individul a devenit interesat de practici sataniste. Procurorii verifică acum dacă a mai făcut şi alte victime.

Eleva de 16 ani a ajuns într-un centru de plasament. La şcoală, nu mai merge de două luni. Este însărcinată cu un alt tânăr cu care s-a şi căsătorit, spune bunica ei.

 Denisa Cristescu, consilier DGASPC Giurgiu: Reprezentanţii instituţiei noastre au participat la toate audierile din acest caz. În prezent, minora se află în sistemul de protecţie din judeţul giurgiu, se află într-un centru din subordinea DGASPC Giurgiu.

Tânărul arestat pentru viol şi pornografie infantilă nu îşi recunoaşte faptele. Ritualul ar fi fost unul de reîncarcarnare a fostei iubite, o tânără care şi-a pus capăt zilelor în aceeaşi clădire.