Sora Mădălinei Pârja facae dezvăluiri sfâşietoare despre ultimele momente ale fetei care a murit împreună cu alte trei prietene, în accidentul de la Jibou. Sora tinerei e ultima persoană cu care fata a vorbit înaintea tragediei.

Cu ochii în lacrimi, sora Mădălinei arată albumul foto al tinerei moarte la Jibou. Între cele două fete era o legătură foarte puternică.

Articolul continua dupa recomandari

"Pentru mine au fost absolut totul! Noi nu am mers nicăieri una fără cealaltă! Hainele întotdeauna le-am purtat la fel. Am vorbit, am ţinut legătura întotdeauna, chiar dacă ea a fost la Baia Mare - eu sunt în Sighet, la liceu, în clasa a XII-a", spune sora Mădălinei.

Sora Mădălinei Pârja ţine albumul foto al fetei moarte la JibouVezi 4 imagini în Galerie

FOTO: Sora Mădălinei ţine în braţe albumul foto al tinerei moare la Jibou | Sursa: Observator

În aceeaşi zi, cele două surori ar fi trebuit să celebreze un nou pas în viaţă.

"Chiar mă bucuram, am avut festivitatea în aceeaşi zi şi i-am spus lui mami şi lui tati să meargă la ea, că e mai departe, pentru că la mine au fost şi în alte dăţi. Şi nu vor mai merge la nimeni, nu se va mai întâmpla nimic...", povesteşte tânăra.

Înaintea tragediei, surorile s-au despărţit cu zâmbetul pe buze. Mădălina era fericită, dezvăluie adolescenta.

"A plecat la Cluj foarte bucuroasă, era prima pe facultate cu media 10 pe linie. A plecat la Cluj... Aşa a dat Dumnezeu şi nu se va mai întoarce niciodată!" , dezvăluie adolescenta.

Vezi 4 imagini în Galerie

Vezi 4 imagini în Galerie

În timp ce Mădălina era la Cluj, cele două surori au mai avut o ultimă conversaţie, pe telefon.

"Am vorbit ultima dată ieri, la ora 11.00. Mi-a spus că e gata festivitatea şi că o să vină încoace. Am sunat-o de la ora 1.00 întruna şi nu a mai răspuns!", spune sora Mădălinei.

Tânăra a aflat ulterior de accident. Mădălina Pârja şi alte trei studente care au fost la ceremonie au murit spulberate de tren în Jibou, la întoarcerea acasă. Fetele au ales să se întoarcă pe o şosea ocolitoare, pentru că pe drumul obişnuit către casă circulaţia era afectată de un crater în asfalt. 

"Nu-mi dau seama ce s-a întâmplat, nici nu are cine să-mi răspundă! Un bărbat de acolo ne-a spus, că mama şi tata sunt acolo, că nu mergea semnalul. Nu mergea lumina. Dar nu ştiu ce s-a întâmplat. Nu ştiu de ce au ales calea aia, acolo le-a fost dat să moară, doar la asta mă pot gândi", exclamă adolescenta.

Mădălina Pârja va fi înmormântată duminică de familia sa.