Fata bătută şi umilită de iubit la Ploieşti a vorbit, în exclusivitate, pentru Observator, despre ororile prin care a trecut şi momentele umilitoare la care a fost supusă de iubitul ei.

Tânăra, care împlineşte chiar astăzi 18 ani, a povestit că a fost împreună  timp de un an cu Robert, tânărul de 20 de ani, din Ploieşti, însă episoadele violente au început în urmă cu două luni.

Articolul continua dupa recomandari

"Avem împreună un an de zile, dar certurile şi bătăile au început de două luni. Acum m-a ameninţat cu cuţitul la gât, m-a tăiat la mână, mi-a spart pahare în cap, m-a băgat în cadă. M-a pus să îi pup mâinile", a declarat fata cu ochii în lacrimi.

Tânăra a povestit că toate scandalurile porneau de la lipsa de droguri.

"Ultima oară m-a lovit de la sevraj. Nu avea nici prenadez, nicio ţigară în casă şi a început să mă bată. Că el nu are ce să consume, că el nu are nimic şi toţi nervii i-au picat pe mine", a precizat tânăra bătută de iubit.

Mărturia în lacrimi a fetei bătute de iubit la PloieştiVezi 2 imagini în Galerie

'Mă bătea şi mă umilea pentru că era în sevraj'

Fata a recunoscut că i-a fost frică să plece din apartamentul groazei sau să sune la numărul de urgenţă 112 pentru că era ameninţată zilnic de agresor.

"Nu am plecat pentru că eram ameninţată. Mi-a zis că mă omoară. La fel cum s-a întâmplat şi acum, doar că am scăpat. M-am prefăcut pur şi simplu că fac ca el, că zic ca el, că el e şeful. Confirmam ce zicea el ca să pot să scap", a povestit tânăra.

Victima a reuşit să scape într-un moment în care agresorul ei a plecat la magazin să îşi cumpere de băut.

După ce iubitul ei a ieşit din bloc, fata s-a dus direct la Poliţie şi l-a reclamat pe agresor.

Ulterior, fata a fost luată de părinţi şi dusă acasă, într-o localitate din judeţul Buzău.

"Când am prins momentul cel mai potrivit m-am dus direct la Poliţie. El a zis că se duce să îşi ia ceva de băut şi o să îmi spargă din nou sticla în cap. Pe el l-au arestat şi au venit părinţii să mă ia", a explicat fata.